Ducati Gent

Wil u de Ducati Gent Nieuwsbrief ontvangen met alle mogelijke informatie over ons bedrijf, onze evenementen, onze promoties, het merk Ducati en nog zoveel meer? Vul dan hieronder uw gegevens in en blijf steeds op de hoogte van het laatste nieuws.

Vanaf 25 mei 2018 treedt GDPR (General Data Protection Regulation), in werking. Deze reglementering heeft als doel de Europese burgers meer controle te geven over hun persoonlijke gegevens. Om te voldoen aan de hoge eisen van deze reglementering, zijn wij genoodzaakt om via onderstaand inschrijvingsformulier te werken.

Net zoals in het verleden willen we volledig transparant zijn over de voorwaarden van ons gebruik van uw persoonlijke gegevens, en u de kans geven om ons gebruik van uw gegevens te controleren. Het is belangrijk dat u weet dat we uw persoonlijke gegevens nooit zonder uw uitdrukkelijke voorafgaande toestemming met partners of derden zullen delen.
* geeft verplicht aan
/

Ducati Gent gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om op geregelde tijdstippen contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden. Laat ons weten op welke manieren u van ons zou willen horen:

Email Marketing Powered by Mailchimp